1 op 1 Sacred Ceremony

Unieke 1 op 1 sessie afgestemd op jou en jouw vraagstuk in het moment dat jou helpt om weer in jouw lichaam te zakken, waardoor je meer rust, energie en nieuwe inzichten vindt. 

Jetske_Cacaco-3

Get out of you’re head and get into you’re heart.
Think less. Feel more.

cirkel lijn 5

Ergens gaandeweg ben je de verbinding met jouw lichaam en je gevoel kwijtgeraakt, waardoor je nu vooral veel in jouw hoofd zit en de gedachten over werk, het huishouden en jouw gezin voorbij razen. 

Je weet dat het beter is voor je om in de avond na je werk te gaan sporten, een wandeling te maken of de tijd te nemen om een gezonde maaltijd te koken. Toch lukt het je vaak niet en kies je eerder voor een serie op de bank met een zak chips erbij. Waardoor je aan het einde van de avond voelt dat jouw lichaam en hoofd niet echt tot rust zijn gekomen en je je moe en leeg voelt.

Je hebt moeite om in jouw gevoel te komen en jouw emoties de ruimte te geven. Je hebt soms geen idee van wat je nu eigenlijk voelt of je voelt je juist overwhelmed door alles wat je voelt. Waardoor je in momenten van rust of alleen zijn al snel jezelf afleidt met eten, scrollen op je telefoon of tv kijken. 

Je hebt moeite om te ontspannen en staat voor je gevoel de hele tijd aan. Als de wekker gaat in de ochtend ben jij al met je gedachten bij de was die nog gedaan moet worden, de kinderen die naar zwemles moeten en wat je gaat eten die avond. Waardoor je direct het gevoel hebt dat er altijd van alles ‘moet’.

Soms lukt het jou wel heel even om de rust te vinden in een meditatie of tijdens het sporten, maar op het moment dat je weer jouw dagelijkse dingen gaat doen, is die rust direct weer ver te zoeken. Waardoor je weer terechtkomt in een gevoel van gejaagdheid en dat je het gevoel hebt altijd maar tijd tekort komt. 

Onbewuste patronen, emoties en overtuigingen worden zichtbaar als je van jouw hoofd terug in jouw lichaam en je gevoel zakt.

Je verlangt ernaar om meer in jouw lijf te voelen.

cirkel lijn 5

Je verlangt ernaar om meer in jouw lijf te voelen. Om meer in contact te staan met jouw gevoel, zodat je meer rust kunt ervaren in jouw lichaam en daardoor ook in jouw hoofd. 

Je wilt meer gaan doen en handelen vanuit jouw intuïtie en in contact staan met jouw lichaam, zodat je naar de stem van jouw hart en onderbuik kunt gaan luisteren. Waardoor jij de dingen die je doet meer vanuit plezier en lichtheid kunt gaan doen en aan het einde van de dag nog energie overhoudt voor de mensen of dingen waar je blij van wordt. 

Daarnaast wil je ook echte ontspanning ervaren. Nu maak je soms wel ruimte voor rustmomenten, maar het voelt nog steeds alsof jouw lichaam niet kan ontspannen en jouw hoofd ook maar door blijft ratelen, waardoor je niet echt de rust en ontspanning ervaart waar je zo naar verlangt. 

Je wilt je overdag energiek voelen. Je wilt zin hebben om aan de slag te gaan en aan de dag te beginnen. Niet vanuit controle en forceren, maar juist vanuit een plek van motivatie en inspiratie. Zodat de dingen die jij creëert nog veel mooier worden dan jij met je hoofd ooit zou kunnen bedenken. 

Je verlangt er naar om oké te zijn met jezelf. Met wie je nu bent en waar je nu staat. Zodat jij jezelf helemaal durft te gaan laten zien, zodat je niet constant meer energie verliest aan jezelf aanpassen aan wat andere mensen misschien van jou verwachten of zouden willen. 

Je wilt een patroon doorbreken of antwoord hebben op een vraagstuk, zodat je daarna weer nieuwe inzichten hebt en de energie weer vrij kan stromen. 

Aan het einde van de sessie:

Ervaar je rust in jouw hoofd en een gevoel van flow, waardoor je gemakkelijk in contact bent met jouw lichaam en betere keuzes voor jezelf kunt maken.

Ervaar je vaak meer energie, doordat jouw levensenergie weer mag gaan stromen. Waardoor je vrolijker bent en er minder spanning in jou en daardoor ook in je gezin zal zijn.

Heb je nieuwe inzichten die jou helpen met het vraagstuk of intentie die je had.

Heeft er heling plaats gevonden en heb je antwoorden op jouw vraagstuk.

Voel je je lichter en ervaar je rust en ontspanning, waardoor je energieker naar huis gaat.

Voel je weer de verbinding met jezelf en kun je je daardoor weer gemakkelijker verbinden met de mensen om jou heen

Wat kun je verwachten tijdens een 1 op 1 sessie?

rode divider 2

Ik laat jou van je hoofd weer terug in jouw lichaam en gevoel zakken. We maken hierdoor contact met jouw onderbewustzijn en jouw intuïtie, waardoor je patronen kunt doorbreken en eventuele blokkades kunt loslaten. 

We starten de coaching sessie met het drinken van ceremoniële cacao. Deze cacao heb ik van tevoren op ceremoniële wijze bereid. De cacao is 100% rauwe cacao. De cacao helpt jou om naar binnen te keren en in contact te komen met de wijsheid van jouw lichaam en intuïtie. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om deze sessie zonder het drinken van de cacao te doen. We vervangen de cacao dan door een kopje thee. 

Het drinken doen we altijd met intentie. Soms heb je die intentie al van tevoren en soms komt die in het moment. Een intentie komt vanzelf en hoeft niet bedacht te worden.

Elke coachsessie is weer anders. Elke vrouw, elk vraagstuk en dus ook elke sessie is anders. Een sessie kan bestaan uit oefeningen vanuit meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen en/of lichaamsgerichte oefeningen vanuit de tantra. 

De sessie vindt plaats in de praktijkruimte bij mij aan huis in Almkerk. Ik heb hier een prachtige, liefdevolle ruimte waarin jij je helemaal kunt laten dragen door mij. 

Jetske_Cacaco-6

Reviews

Review Anita

“Wauw, wat een geweldige vrouw is Jetske. Ik mocht bij haar een 1 op 1 sessie ondergaan. Jetske begeleid je met veel liefde en professionaliteit in de meditaties. Ze creëert een veilige ruimte waar je volledig tot rust kunt komen. Ik zat heel erg in mijn hoofd en na deze meditatie was ik weer in contact met mijn hart. Het resultaat was dat ik ook de dagen erna nog steeds heel erg vanuit mijn hart kon leven en mijn werk meer vanuit flow kon doen. Het was heerlijk en ik kan het iedereen aanraden om bij haar langs te gaan in haar prachtige praktijk aan huis.

Anita Visscher

Review Isabella

“Dankjewel Jetske voor je fijne begeleiding en je vertrouwen. Ik voel mij heel rustig en kalm. Er zijn voor mij deurtjes geopend en ik ga thuis verder met jouw tips om meer naar mijn hart en yoni te luisteren. ”

Isabella Rietveld

Review Kelly

“Voor de eerste keer bij Jetske een 1 op 1 sessie gedaan. Ik werd hartverwarmend ontvangen aan haar huis waar zij haar eigen mooie ruime praktijkruimte heeft.

Voor deze sessie werd ook cacao gebruikt waardoor ik meer kon zakken in mijn lijf en dieper in mijn hart kon komen.

Jetske begeleide mij door een specifieke ademhaling / loslaat methode. Dit was erg fijn en intens. Daarna heeft Jetske mij heel mooi begeleid om dieper bewust contact te krijgen met mijn eigen hart en yoni. Zo had ik er nog nooit bij stilgestaan hoe dit was en hoe belangrijk het is om deze verbinding te voelen!”

Kelly Rentmeester

jetske rijneveld 3

Is dit voor mij?

Dit krijg je wel:

Mogelijkheid tot ceremonieel klaargemaakte cacao, die bestaat uit cacao, water en kruiden

De sessie bevat vaak oefeningen, denk aan meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte oefeningen vanuit de tantra.

Liefdevolle begeleiding van mijn zachte en rustige stem. Een veilige space, waarin jij even helemaal kunt zijn.

De sessie is soms in combinatie met NEI. Nieuwsgierig naar wat NEI is, lees dan hier verder.

Een sessie die ongeveer 1,5 uur tot 2 uur duurt.

De investering voor deze sessie is 155 euro. 

Wat we niet gaan doen

cirkel lijn 5

Wellicht zit jij nog in de illusie dat tantra over seks gaat. No worries we gaan geen seksuele handelingen doen en de kleding blijft gewoon aan ;) Benieuwd wat tantra precies is? Beluister dan podcast aflevering #12 Tantra, dat gaat toch over seks? Luister hem hier.

Je hoeft niet van tevoren van alles bedacht te hebben. De antwoorden komen vanzelf. Een intentie mag, maar is geen vereiste.

Een exact verloop van de sessie van begin tot het eind is er niet van tevoren. Elke sessie is anders en is afgestemd op jou en het moment.

Veelgestelde vragen

cirkel lijn 5

De investering voor een 1 op 1 sacred ceremony is 155 euro. 

De cacao heeft veel gezondheidsvoordelen. Hij is rijk aan magnesium en bevat 20(!) x meer antioxidanten dan blauwe bessen. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van het gelukshormoon serotonine. 

Naast de gezondheidsvoordelen staat de cacao ook bekend als hartopener en brengt het je weer in verbinding met jouw hart en jouw gevoel. De cacao werkt voor iedereen anders en op elk moment weer anders. De cacao heeft ook een aardende werking. Dat betekent dat je beter in jouw lichaam kunt zakken.

De cacao heeft geen hallucinant effect en je kunt na het drinken hiervan gewoon naar huis rijden. De werking van de cacao is vaak zacht en subtiel. 

Ja zeker! Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Mijn praktijkruimte bevindt zich in een dorp, dus je hoeft je geen zorgen te maken over drukke wegen en file parkeren in overvolle straten ;)

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie, onrust, energie en geluksgevoel?

Stuur dan gerust een mail naar jetske@jetskerijneveld.nl of stuur een DM op mijn instagramaccount @jetskerijneveld

Stuur dan gerust een mail naar jetske@jetskerijneveld.nl of stuur een DM op mijn instagramaccount @jetskerijneveld