Uit je hoofd en weer terug in jouw lichaam en je gevoel

Tijdens dit traject combineer ik elementen vanuit energetische therapie (o.a. NEI) met oefeningen vanuit de tantra.

Een fantastische combinatie die jou ondersteunt om zowel aan de slag te gaan met klachten die een emotionele of energetische oorsprong hebben en waarin je tegelijkertijd ondersteund wordt om echt meer in je lichaam te zakken. Wat jou helpt om meer jouw kracht te vinden en steviger te komen staan.

1 op 1 coach traject

Wil jij meer zakken in jouw lichaam en je gevoel, waardoor je meer rust in je hoofd, meer energie en meer zelfvertrouwen voelt?

cirkel lijn 5

Maar heb je nu het gevoel dat je… 

Gehaast en onrustig bent. Zelfs in de avond, als je eindelijk een moment van ontspanning hebt, ben jij in gedachte nog bij die vergadering op werk, de vaatwasser die nog uitgeruimd moet worden of wat je morgen weer zult eten. Waardoor je alles behalve een ontspannen gevoel hebt en tot rust kunt komen. 

En zelfs op het moment dat je in bed ligt dan blijven de gedachten voorbij stromen. Het is niet altijd piekeren, maar het lijkt soms wel alsof je gewoon niet kunt stoppen met denken. Gedachten over een afspraak die nog gaat komen, jouw werk, de was die nog gedaan moet worden of een gesprek met een vriendin die je eerder hebt gevoerd. Waardoor je jezelf continu moe en uitgeblust voelt en in de avond geen energie meer hebt om te gaan sporten, naar je vriendinnen te gaan of simpelweg een wandeling te maken. . 

Je voelt de hele dag door van alles, maar je hebt eigenlijk geen idee wat je precies voelt en al helemaal niet waar het vandaan komt of wat je er mee moet. Daardoor merk je dat je er van weg gaat en afleiding zoekt in tv kijken, je constant omringen met mensen of doelloos scrollen op je telefoon. 

Je voelt je soms overwhelmed door alles wat op een dag op je af komt of soms alleen al door de drukte van bijvoorbeeld je kinderen. Waardoor je het gevoel hebt dat je uit balans of overprikkeld raakt. 

Je bent vaak aan het piekeren, voelt je onzeker of twijfelt of je iets goed gedaan of gezegd hebt of de juiste keuze hebt gemaakt, waardoor je nog meer in je hoofd raakt en meer onrust voelt. 

Als je thuis komt na een dag werken of een dag met de kinderen zijn, dan voel jij je vaak moe en uitgeblust. Waardoor je niet meer de energie hebt om te gaan sporten, met vriendinnen af te spreken of zelfs te koken.

Nu maak je soms wel ruimte voor rustmomenten, maar het voelt nog steeds alsof jouw lichaam niet echt kan ontspannen en je hoofd maar door blijft ratelen, waardoor je niet echt de rust en ontspanning ervaart waar je zo naar verlangt. 

Terwijl jij het grootste gedeelte van de dag in jouw hoofd doorbrengt, gaat het leven in een waas aan je voorbij

rode divider 2

Je wilt je energiek voelen. Je wilt zin hebben om aan de slag te gaan en aan de dag te beginnen. Niet vanuit controle en forceren, maar juist vanuit een plek van motivatie en inspiratie. Zodat de dingen die jij creëert nog veel mooier worden dan jij met je hoofd ooit zou kunnen bedenken.

Je hebt behoefte om meer in jouw lijf te zakken. Om naar je gevoel toe te gaan, want je weet dat als je meer in contact bent met jouw lichaam en je gevoel, je ook gemakkelijker kunt voelen wat bij jou past en welke keuzes je wilt maken. 

Je wilt oke zijn met jezelf. Oke zijn met alles wat je voelt en met wie je bent, zodat je rust vindt en gewoon lekker kunt genieten van even alleen zijn. Zonder dat je constant jezelf bezig houdt met taken, zoals het huishouden, je werk of je toevlucht zoekt in tv kijken, scrollen op je telefoon of eten. 

En je weet dat als jij meer energie voelt en in deze flow zit, dat je dan ook gemakkelijker kunt ontspannen en de rust voelt om te gaan mediteren, sporten of iets voor jezelf te doen. 

Je wilt meer gaan luisteren naar jouw intuïtie en de signalen van jouw lichaam begrijpen, zodat je dit kunt gaan gebruiken als een duidelijk kompas dat jouw richting geeft in het leven.  

Je wilt je vrij voelen om jouw mening te uiten en je vrij voelen van de angst voor wat anderen van jou zouden kunnen denken. Zodat jij kunt zeggen wat je echt denkt en voelt. 

jetske rijneveld 10

Aan het einde van het traject ervaar je:

cirkel lijn 5

Meer rust in jouw hoofd en een gevoel van flow, waardoor jouw werk en je dagelijkse dingen meer moeiteloos voelen.

Meer energie, doordat jouw levensenergie weer mag gaan stromen. Waardoor je energie overhoudt voor de dingen die jou echt geluk brengen, zoals gaan sporten of samen zijn met de mensen waar je van houdt.

Heb je inzichten over wat je lichaam je wilt vertellen. Waardoor fysieke of mentale klachten verdwijnen en je leert samenwerken met de signalen van jouw lichaam.

Voel je weer de verbinding met jezelf en kun je je daardoor weer gemakkelijker verbinden met de mensen om jou heen

Heb je meer vertrouwen in jezelf en durf je meer jouw gevoel te volgen. Waardoor je je niet langer meer laat leiden door de mening van een ander.

Voel je je lichter doordat je hebt los mogen laten wat jou nog belemmerde.

Heb je verschillende tools die jij zelf kunt inzetten, waar je ook na het traject mee verder kunt.

A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken you’re inner healer. So that you may heal yourself. 

Maryam Hasnaa

Reviews

Review Heidi

“Het traject bij Jetske om meer in mijn lichaam te zakken, en beter te gaan voelen, was heel fijn, je voelt je vanaf het eerste moment op je gemak, Jetske helpt je hiermee geduldig en kundig.

Dank je wel lieve Jetske voor deze waardevolle sessies!

Ik ben gegroeid, voel me krachtiger en tegelijkertijd ook zachter, en ben dichter bij mijzelf gekomen.

Voel me dankbaar, trots en blij”

Heidi Branderhorst

Review Renate

“Ik heb bij Jetske een traject gevolgd van 3 sessies. Van te voren heeft Jetske al een keer de tijd genomen, zodat ik telefonisch mijn verhaal kon doen om te kijken of ze wat voor me kan betekenen. Toen ze de biotensor noemde, ging ik meteen aan en wist ik dat dit de weg was die ik wilde volgen. Jetske is een warme, hartelijke en liefdevolle vrouw. Ze is erg empatisch ingesteld. Ik voelde me gedurende de sessies echt gezien en gehoord. De biotensor wordt afgesteld op jouw energie en bij mij werden precies de stukken aanraakt, die geraakt moesten worden. Soms een confronterende/emotionele weg, maar wel de weg om tot ontwikkeling te komen. Dankbaar dat ik dit traject heb morgen volgen om mij te ontwikkelen en dat Jetske mij hierbij heeft kunnen begeleiden.”

Renate Kastelijns

heidi

“Wauw, wat heb ik een bijzonder en prachtige ervaring mogen hebben. De eerste keer dat wij zijn gaan testen hebben wij vooral onderliggende blokkades weggehaald. Alles klopte en alles is zo duidelijk geworden voor mij. Echt een bijzondere ervaring!”

Isabella

jetske rijneveld 3

Is dit voor mij?

Dit krijg je wel:

Een online intakegesprek van 30 minuten via zoom

Drie losse sessies van +/- 1,5 uur op locatie. In overleg kunnen de sessies soms ook online plaatsvinden. 

De sessies bevatten oefeningen vanuit meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichte oefeningen vanuit de tantra. 

In ieder geval één NEI sessie, waarbij ik gebruik maak van de biotensor

Liefdevolle begeleiding van mijn zachte en rustige stem.

Een veilige space, waarin jij even helemaal kunt zijn.

Ceremonieel klaargemaakte cacao, dit bestaat uit cacao, water en kruiden

Indien nodig huiswerkopdrachten

Mogelijkheid tot het stellen van vragen via whatsapp, waarbij ik van ma t/m donderdag binnen 48 uur reageer

Investering is €467 of 3 termijnen van €160

Wat we niet gaan doen

cirkel lijn 5

Wellicht zit jij nog in de illusie dat tantra over seks gaat. No worries we gaan geen seksuele handelingen doen en de kleding blijft gewoon aan ;) Benieuwd wat tantra precies is? Beluister dan podcast aflevering #12 Tantra, dat gaat toch over seks? Luister hem hier.

Je hoeft niet van tevoren van alles bedacht te hebben. De antwoorden komen vanzelf. Een intentie mag, maar is geen vereiste.

Je niet voor 100% wilt committen tot dit traject. Het vraagt van jou dat je hiervoor tijd en aandacht maakt in jouw agenda en eventuele oefeningen thuis toepast tussentijds.

Een exact verloop van de sessies van begin tot het eind is er niet van tevoren. Elke sessie is anders en is afgestemd op jou en het moment.

Investering

3 sessies

traject

Investering €477,-

Intakegesprek via zoom +- 30 min

Drie losse sessies van +- 1,5 uur

Tussentijds vragen stellen via WhatsApp

5 sessies

traject

Investering €644,-

Intakegesprek via zoom +- 30 min

Vijf losse sessies van +- 1,5 uur

Tussentijds vragen stellen via WhatsApp

Zijn we een match? YES!
Super tof, we gaan samenwerken!

Ik ben mijn eigen grootste cheerleader voor dit traject, omdat het zo compleet is. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kun jij jouw vraagstuk voorleggen of je deelt hierin waar je tegenaan loopt. In dit gesprek kun jij voelen of wij een match zijn en ik doe hetzelfde. Het is namelijk belangrijk dat ik jou kan bieden wat je nodig hebt. 

We plannen de sessies in en ons traject gaat vanaf de eerste sessie in gang. Dat betekent dat de whatsapp voice coaching pas start na de officiële eerste sessie, dus nog niet na ons kennismakingsgesprek. Mijn hulp en vragen zal je waarschijnlijk pas nodig hebben na de eerste sessie. 

Vraag nu een een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Nog even voorstellen…

rode divider 2

Hi! Ik ben Jetske. Vanaf 2017 besloot ik het roer om te gooien. Dat ging niet altijd even soepel en vloeiend. 

Er ontstond een honger naar alles wat met zelfontwikkeling, groei, het leven, mens zijn en vrouw zijn te maken had. 

Ik transformeerde van een wandelend hoofd naar een gevoelige en tegelijk krachtige vrouw. 

In de afgelopen jaren heb ik onwijs veel kennis en ervaring opgedaan en heb ik mij mogen laten trainen en scholen door mensen en teachers vanuit de energetische therapie, tantra, NLP en meditatie. 

Ik voel mij nu vrijer dan ooit, doordat ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik voel en een rugzak vol met tools heb die ik op elk moment kan inzetten. 

En dat gevoel van vrijheid….. gun ik jou ook!

jetske rijneveld 2

Veelgestelde vragen

cirkel lijn 5

Je kunt kiezen voor een traject van 3 sessies, waarbij de investering 477 euro is. Er is ook de mogelijkheid voor een langer traject van 5 sessies. De investering hiervoor is 644 euro 

Ja zeker! Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Mijn praktijkruimte bevindt zich in een dorp, dus je hoeft je geen zorgen te maken over drukke wegen en file parkeren in overvolle straten ;)

Het intakegesprek is altijd een online gesprek via zoom. De andere sessies worden vaak op locatie gedaan in mijn praktijkruimte aan huis in Almkerk. Dit ligt tussen Utrecht en Breda. Voor sommige sessies is er ook de mogelijkheid om ze online te doen via zoom. 

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie, onrust, energie en geluksgevoel?

Dit is ook erg herkenbaar. We hebben tegenwoordig allemaal een volle agenda. Bekijk het ook van de andere kant. Hoeveel tijd besteed je bijvoorbeeld aan piekeren, tijd stoppen in dingen waar je geen geluk en voldoening haalt en zappend op de bank voor de televisie? De vraag is meer, waar wil jij tijd in stoppen en prioriteit van maken?

Na de kennismaking leggen we onze agenda’s naast elkaar en proberen we zo snel mogelijk te starten. Het traject gaat pas in vanaf de eerste sessie. 

Stuur dan gerust een mail naar jetske@jetskerijneveld.nl of stuur een DM op mijn instagramaccount @jetskerijneveld