Nei als krachtige tool om het contact met jouw lichaam te herstellen

Door naar de oorzaak van jouw fysieke of mentale klacht te kijken, kan de balans zich herstellen en komt er voor jou weer ruimte voor meer rust, (zelf)vertrouwen en energie.

nei sessie jetske

Heb je last van…

cirkel lijn 5

Je voelt je uitgeblust en zelfs de kleinste taken geven jou al stress of kosten je bakken met energie.

Je weet niet goed wat je voelt of hoe je in contact moet komen met je gevoel.

Jouw hoofd draait overuren. Analyseren, piekeren en continu in je hoofd zitten, zijn jou erg bekend.

Je hebt moeite om keuzes te maken. Zelfs de kleinste keuzes over bijvoorbeeld het eten of een kledingkeuze kunnen jou al doen blokkeren, wat uiteindelijk leidt tot veel frustratie.

Je voelt je soms onzeker en twijfelt aan jezelf en wat anderen van jou vinden, waardoor je niet altijd zegt wat je denkt of de keuzes maakt die je zou willen maken.

Je bent het contact met jouw lichaam kwijtgeraakt. Je hebt moeite om jouw lichaam te accepteren en je voelt weinig tot niks.

Je hebt moeite om te ontspannen en je gaat voornamelijk gehaast en gejaagd jouw dag door.

Tijdens een NEI sessie kijken we welke emotionele blokkade ten oorsprong ligt bij jouw klacht

rode divider 2

Naast het werken met emotionele blokkades gaan we soms ook aan de slag met belemmerende overtuigingen. NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke klacht, ziekte of pijn een emotionele oorsprong heeft. Dat wil zeggen dat als emoties niet goed verwerkt worden, ze vast gaan zitten in het lichaam. 

Ons lichaam is ongelofelijk wijs en weet exact waar de angel van onze klacht zit. Het heeft immers een boodschap. Vaak proberen we met ons ratio te analyseren en op te lossen, wat uiteindelijk vaak leidt tot frustratie, vermoeidheid en stress. Logisch ook dat dit (vaak) niet lukt, aangezien we ongeveer 5% bewust doen op een dag en de andere 95%(!) voortkomt uit ons onderbewustzijn. 

Met NEI is er de mogelijkheid om direct samen te werken met jouw onderbewustzijn. 

Deze manier van werken raakt steeds meer bekend en de ongekende doelgerichte en praktische manier hiervan. Tijdens een NEI sessie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. Ik maak gebruik van een biotensor.

jetske rijneveld 5

In dit filmpje leg ik jou uit hoe de biotensor werkt:

NEI therapie werkt samen met jouw onderbewustzijn

cirkel lijn 5

Alles wat je ziet is energie. Kijk maar eens om je heen. Alle levensvormen, zoals mensen, dieren en planten bestaan uit hele kleine vibrerende deeltjes energie. 

Dit is niet raar of zweverig. Jij vindt het waarschijnlijk heel normaal dat je op jouw telefoon gebruik maakt van de wifi. En je vindt het waarschijnlijk ook niet gek dat als je de radio aanzet, er muziek uit klinkt. 

Veel van jouw ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet meer bewust van. Deze ervaringen zitten opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Het valt te vergelijken met een harde schijf van een computer. Alle informatie is beschikbaar. 

Op deze manier kunnen onbewuste delen invloed uitoefenen op de cellen en het celgeheugen. Dit kan weer voor lichamelijke, mentale, fysieke, psychische of energetische klachten zorgen. Door deze onbewuste delen bewust te maken, komt er ruimte voor de energie om vrij te stromen. 

Ik zou Jetske niet zijn als ik dit niet op mijn eigen manier zou vormgeven. Voor mij betekent dit dat ik tijdens een NEI sessie ook met enige regelmaat andere tools inzet uit mijn rugzakje vol kennis en ervaring, zoals o.a. ademhalingsoefeningen, visualisaties of meditatieoefeningen. Dit zorgt ervoor dat jij precies ontvangt wat je nodig hebt op het moment van de sessie. 

Wil je meer over NEI en de biotensor weten? Dat kan! Ik maakte samen met Charlotte Visscher een toffe podcastaflevering over NEI, de biotensor en het onderbewustzijn. Luister hem hier.

NEI is een afkorting voor Neuro Emotioneel Inzicht en wordt soms ook wel vertaald naar Nieuw Emotioneel Inzicht

Helpt bij het loslaten van oude patronen, emoties en overtuigingen.

Lange praatsessies zijn bij NEI niet nodig.

Het werkt praktisch en je komt snel tot de kern.

Gaat naar de oorsprong van de klacht en herstelt de balans.

NEI activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

NEI werkt snel en effectief; 1 tot 3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen.

Aan het einde van de sessie

cirkel lijn 5

Voel je direct verlichting of is jouw klacht volledig verdwenen.

Heb je nieuwe inzichten opgedaan, waardoor er vaak enkele dagen of zelfs weken of maanden na de sessie nieuwe kwartjes kunnen vallen.

Weet je welke (nog) onbewuste boodschap onder jouw klacht zat, waardoor de klacht niet meer om aandacht hoeft te vragen (of zelfs schreeuwen).

Ben je een diepgaand bewustwordingsproces doorgegaan.

Is het zelfhelend vermogen van jouw lichaam weer aangegaan, waardoor jij je weer meer in balans voelt.

Reviews

Review Lonneke

“Het voelt zo praktisch. Ik voel het resultaat in mijn lichaam en ik weet dat ik het losgelaten heb. Ik ervaar dat er iets wordt losgelaten en dat het gezien wordt en dat geeft mij echt iets dan een andere vorm van coaching.

Het is heel concreet. Er is heel veel wat we gedaan hebben en ik weet ook precies wat.

Het voelt als een apk. Er zit een bepaalde flow in die er ook voor zorgt dat ik helemaal kan overgeven aan het ontvangen. 

Ik voel en zie dat Jetske ervaren is in dit stuk en dat het een soort tweede natuur is.”

Lonneke Kuypers

Review Susanne

“Mijn nei sessies bij jetske waren heel bijzonder.

Vooraf twijfelde ik nog welke vraag ik ik zou brengen. Ik had immers meerdere issues waar ik graag wat mee zou willen.

Het mooie is dat al tijdens sessie 1 al deze issues , zonder dat ik ze had benoemd, aan bod zijn gekomen. Hoe tof is dat.

Er gebeurt veel tijdens een nei sessie. Bij mij kwam er veel los. Allerlei zaken die me niet meer dienen, waar ik tijdens de sessie dan ook afscheid van kon en mocht nemen.

Heerlijk! Wat luchtte dat op. Er viel letterlijk een last van mijn schouders en ik voelde me lichter. Na de eerste sessie was ik vermoeid en voelde ik dat er veel gebeurde in mijn lijf. Na sessie 2 liep ik met meer energie de deur uit.

Een Nei sessie is een mega aanrader voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen en/ of bepaalde issues aan wil pakken

Susanne

“Twee weken geleden heb ik een NEI-sessie gedaan bij Jetske.
Ik vond het fantastisch. Wat een mooie behandelmethode is dit.
Ik wilde graag meer in contact komen met mijn tweede chakra. Samen keken we waardoor het tweede chakra was geblokkeerd. Ik voelde me op m’n gemak bij Jetske. Dit en haar kennis en intuïtie zorgden ervoor dat we heel snel de diepte in konden. We kwamen onder andere uit bij mijn overtuigingen. Hierdoor kan ik niet voluit leven. Het loslaatproces door middel van visualisaties waren fijn en krachtig.

De eerste paar dagen na de NEI-sessie was het heerlijk rustig in mijn hoofd. Ongekend dit.
Ik kom nu meer en gemakkelijker voor mijzelf op, ben mondiger, beter geaard en milder naar mijzelf.

Ik ga zeker terug naar Jetske. Jetske, je bent een mooie vrouw. Warm, betrokken, liefdevol,
vakkundig, ik kijk uit naar de volgende sessie.

Suzanne

Wat anderen zeggen over de NEI sessie

nei sessie 1
nei sessie 2
20231101 121758 1
20231101 121729 1
jetske nei sessie

Is dit voor mij?

Dit krijg je:

Een unieke NEI sessie afgestemd op jou en jouw vraagstuk in het moment, waardoor jij exact datgene mag ontvangen wat gezien wil worden.

De sessie bevat naast NEI soms ook oefeningen, denk aan meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen.

Liefdevolle begeleiding van mijn zachte en rustige stem. Een veilige space, waarin jij even helemaal kunt zijn.

Een sessie die ongeveer 75 tot 90 minuten duurt.

De investering voor deze sessie is 97 euro.

Veelgestelde vragen

cirkel lijn 5

De investering voor een consult van 75-90 minuten is 97 euro. 

De sessies vinden vrijwel altijd plaats in mijn praktijkruimte aan huis in Almkerk. Dit ligt tussen Utrecht en Breda. Als dit qua afstand niet haalbaar is, dan is er ook de mogelijkheid om de sessies online te doen. 

Ik had deze aanname aan het begin ook! Inmiddels ben ik daar helemaal op teruggekomen.
Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken is inmiddels duidelijk geworden dat wij allemaal uit energie bestaan. De vraag is alleen, in hoe verre ben jij je daar bewust van? Wil je weten hoe dit zit? Beluister dan de podcastaflevering over NEI, de biotensor en het onderbewustzijn.

Ja zeker! Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Mijn praktijkruimte bevindt zich in een dorp, dus je hoeft je geen zorgen te maken over drukke wegen en file parkeren in overvolle straten ;)

Stuur dan gerust een mail naar jetske@jetskerijneveld.nl of stuur een DM op mijn instagramaccount @jetskerijneveld