Referenties

rode zon
Review Simone

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij Jetske. Jetske laat je gelijk welkom voelen in haar fijne ruimte en helpt je om lekker te aarden en van je zenuwen af te komen voor de sessie. We hebben een hele fijne 1-op-1 sessie gedaan, waarbij we cacao hebben gedronken. Speciaal gemaakt voor onze sessie en een mooi middel om je hart meer te openen. Als ze merkt dat er ergens een bepaalde blokkade zit, helpt ze je om daar dieper naartoe te gaan en los te laten.

Ik had het gevoel dat er alle tijd voor mij werd genomen. Ik ben iemand die moeilijk bij haar emoties kan komen, en snel schiet in rationeel denken, emoties ontwijken, etc. De cacao en begeleiding van Jetske hielp mij enorm om meer naar binnen te keren, en te ontdekken wat zich afspeelt in mijn onderbewustzijn. Ik heb mooie inzichten gekregen die mij weer helpen om met meer rust en vertrouwen stappen te zetten op het gebied van werk, maar ook mijn privéleven.

Ik raad dan ook iedereen aan om samen te werken met Jetske. Of je nu super nuchter bent, of lekker spiritueel, je gaat er gegarandeerd met mooie inzichten weg.

Dankjewel Jetske! Ik ga lekker nagenieten in mijn fijne, liefdevolle bubbeltje

Simone den Hartog

rode zon
Review Kelly

Voor de eerste keer bij Jetske een 1 op 1 sessie gedaan. Ik werd hartverwarmend ontvangen aan haar huis waar zij haar eigen mooie ruime praktijkruimte heeft.

Voor deze sessie werd ook cacao gebruikt waardoor ik meer kon zakken in mijn lijf en dieper in mijn hart kon komen.

Jetske begeleide mij door een specifieke ademhaling / loslaat methode. Dit was erg fijn en intens. Daarna heeft Jetske mij heel mooi begeleidt om dieper bewust contact te krijgen met mijn eigen hart en yoni. Zo had ik er nog nooit bij stilgestaan hoe dit was en hoe belangrijk het is om deze verbinding te voelen!

Dankjewel Jetske.

Kelly Rentmeester

rode zon
Review Heidi

Wat was het fijn Jetske om bij jou in de vrouwencirkel te zijn, ik voelde mij meteen op mijn gemak en wat een fijne energie was het. Dank je wel lieve vrouwen, dank je wel Jetske

Heidi Branderhorst

rode zon
Review Isabella

Mijn intentie was om rust in mijn hoofd te krijgen en te verbinden met mezelf. De laatste tijd zat ik heel veel in mijn yang, mannelijke deel en ik wilde meer balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke. De ruimte waarin we de sessie hadden, voelde heel rustgevend aan. Een super fijne meditatie met de begeleiding van Jetske. Door haar zachte en duidelijke woorden kon ik goed visualiseren waar de emoties zitten en is er weer ruimte gemaakt. Na afloop van de daaropvolgende oefening was alles veel duidelijker. Dank je wel Jetske voor de fijne begeleiding en jouw vertrouwen. Ik voel mij nu heel rustig en kalm. Er zijn voor mij deurtjes geopend en ik ga thuis verder met jouw tips om meer naar mijn hart en yoni te luisteren.

Isabella Verschoor

rode zon
Review Renate

Ontzettend fijne en inspirerende avond! Alles op gevoel en heel veel openheid. Fijne sfeer, waarin alles goed is en gezegd mag worden.

Jetske is een warme persoonlijkheid en echt gevoelsmens! Zeker een aanrader om een keer een vrouwencirkel te ervaren!

Renate Kastelijns

rode zon
Review Laura

Hee lieve lieve Jetske, wat ben ik blij dat ik gisteren toch ben gekomen. De avond voelde heel erg kloppend en daarvoor wil ik je heel, heel, heeeel erg bedanken! En de woorden, zinnen en oefeningen die je gebruikte, paste ook precies. Heel erg fijn! Dus dankjewel daarvoor dat je deze mooie vrouwencirkels organiseert.

Laura Kuijk

Wat anderen zeggen

Review Flo herfst
Review Laura
Review Heidi Vrije vrouw
Review Willeke
Review Kelly
Review Sam Vrije vrouw
review Melanie Herfst